perjantai 14. syyskuuta 2007

Näin ei ehkä voi käydä

Voi taivas. Miten sitä tuntuu joskus siltä, että oma kroppa on ihan tyhmä? Miksi pitää tulla kipeäksi juuri, kun pitäisi lähteä reissuun? Argh! Näin ei voi matkustaa, eikä antibioottikuuri nyt parissa tunnissa vielä auta. Ja niin kuin sitä olevinaan tuntee oman kehonsa metkuista jotain.

Ei auta ei. Se on kai siirrettävä lento tuonnemmaksi. Voi sviddu. Ja niin kuin sitä ei olisi jo tarpeeksi stressannut. Eikä kipeänä voi edes tehdä mitään järkevää. Sob sob. Tyhmä olo, ei olisi ehkä taaskaan pitänyt sanoa kenellekään etukäteen tuon taivaallista, niin ei tarvitsisi nyt selitellä. Ja jos lähden vasta myöhemmin, menee suunnitelmat uusiksi. Onneksi on edes matkavakuutus. Nyt vaan ois pakko saada YTHS:ltä lääkärintodistus.

1 kommentti:

Tepi kirjoitti...

Hehei, lisää bloggaajiksi eksyneitä. Tää on sitten koukuttavaa touhua :)

Itseasiassa mä vähän luulen, että saadaan aika pitkältä tutustua hoppareitten ja moottorisahojen ihmeisiin aika lailla ominpäin. Iloitsin turhaan luennoista (toivoin kai että joku takois tiedon mun päähän), mut joudutaankin tyytymään 2 kertaa kuussa johonkin opintoryhmätapaamiseen.

Toivottavasti nyt pääset pian reissuun. Ja jos yhtään lohduttaa, niin kipeänä ollaan täälläkin!