maanantai 1. lokakuuta 2007

Lisää kivoja pikku vastoinkäymisiä

Hei taas.

Tänään tapahtui taas jänniä asioita, ihan niin kuin tarpeeksi ei olisi jo viime viikkoina ollut säpinää. Onhan se tietty kiva olla kipeänä, katsoa kun toinen on kipeä ja jäädä auton kanssa niin sanotusti kammelle kun akku ja laturi pettävät ym.

Lisäkiksejä saatiin tänään siis siitä, että hygienialääkäri (?hmm?) soitti Petelle ilmoittaakseen, että sen haavassa asuu jonkun perusbakteerin lisäksi resistentti e-coli, jonka koko nimeä en nyt muista. Siis yhdentyyppinen sairaalabakteeri, ärhäkkä ja monelle antibiootille vastustuskykyinen. Nyt siis tarkkaillaan sitä, miten nykyinen antibiootti pelittää ja arvuutetaan ehkä joku toinen troppi kehiin, jos tuo ei tepsi. (Ehkä joku, millä on vielä tujummat potentiaaliset sivuvaikutukset?) Eli tod näk entistä pidempi paranemisaika. Ja kuulemma sellainen kiva pöpö, että vastaisuudessa joutuu sairaalassa eristykseen, jos vatsaa joudutaan ronkkimaan. Ja se bakteeri on voinut kuulemma hypätä messiin esim. silloin toissa keväänä Malliksella, (siis Mallorcalla), kun tuo poikaraukka oli muutenkin maha kuralla. Espanjassa kuulemma asuu noita kantoja. Aika ihana juttu, siis.

Toisekseen, aamulla soitti talonmies V. soitti ja kysyi, josko kävimme viime lauantai-iltana suihkussa? Siis hä? No alakerran naapuri on saanut keittiöönsä vettä meidän putkista, tosin katto ei vielä kuprua ja vain hiukan rappausta on tullut alas. Ja sitten herra V., isukkini ja tuttu, mukava putkimies N. kävivät vuoron perään ihailemassa tilannetta. Lopputulos: vuoto ei johdu aiemmista epäilyistä poiketen keittiöremontissa uusituista putkista tai niiden liitoksista, vaan vanhassa, lattianrajasta pilkistävässä valurautaputkessa on reikä ja se on mennyt ihan hötöksi koko rööri. Nyt odotetaan taloyhtiön putkimiehen katsantoa, potentiaalista remonttimiestä irrottamaan jollain ilveellä kohtuu tuliterä allaskaappi sijoiltaan ja muuta sen sellaista. Ja siihen asti vettä saa laskea ainoastaan vessan viemäriin. Aivan fantastista!

Sunnuntaina on silti lento. Meen sinne ja tuun sitten käymään taas täällä. Näin. Ja menisin nyt lenkille, mutta tää flunssa ei jätä rauhaan, prkl. Ehkä meen kumminkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ou mai kaad! Siis pientä säpinää! Ei oo tylsää päivää, eh? Sunnuntai on hyvä päivä vaihtaa maisemaa - näin tuumi ainakin viime vkloppuna runsas määrä tipuja ja muutto jatkuu vaan. Oon myös kuullu juttuja, että moni vaihtoonlähtijä pitää kyseistä päivää otollisena, eli luvassa on ilmeisesti suotuisa matkustussää!
t.johanna

kirsi-maria kirjoitti...

Ja kone lähtee sunnuntaina? Ei ole ollut helppoa tuo matkaan pääsy, mutta ehkäpä siitä nyt tulee totta. :)

Onnea matkaan, muista päivittää blogia, että tiedetään missä olet menossa!