keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Ees ja taas

Iltaa,

Jokunen tovi on vierähtänyt edellisestä merkinnästä. Sen jälkeen olen ollut Suomessa, Espanjassa, Suomessa, Turussa, Tampereella, Lahdessa ja kai vähän jossain muuallakin. Etelän maa imi takin tyhjäksi, joten on tarvinnut puhaltaa vähän. Pikku hiljaa riittänee jo.

Graduaihe vaihtui edellisellä reissulla, mutta tematiikka on edelleen sama. Eteneminen myös, eli hidasta. Laminaatti on jo onneksi lattiassa, listat puolestaan eivät ole paikalleen vielä päätyneet. Matkaa on siis siihen täydelliseen, tehokkaaseen ja Ihanaan Elämään vielä:). Mutta päätin olla välittämättä, ja se auttoi. Nyt pienemmin askelin. Ja tänään vielä foxtrottiakin (kirjoitetaanko sitä edes noin?).

Edellispäivänä oli SE päivä, jolloin 6 kk PK-kausi loppui virallisesti. Puoli vuotta Tidaholmin temposta siis. Eihän joka päivä voi peesissäkään pysyä alle anakynnyksen, mutta tavoitteelista VK/MK-treeniä noin luvan ja ajatuksen kanssa tein pitkästää aikaa viime viikolla tunnustellakseni tilannetta. Ja eilen se jo sujui vähän paremmin. Ja eiku sitten sitä tempoa vaan hieromaan paremmaksi, miksei muitakin ominaisuuksia toki.

Pikku hiljaa yritän myös katsoa noita G-kirjoja yhä enemmän sillä silmällä. Ehkä niitä siis pitäisi myös lukea jossain vaiheessa. Tällä hetkellä ajatus siitä ei ahdista enää merkittävästi, joten eiköhän siitä jotain tule. Joskus ihmettelin ihmisiä, joilla oli graduvaikeuksia, mut nyt voin vaan todeta viisastuneeni siinäkin asiassa. Siis siinä, miksi ne tuppaavat venymään. Mutta linkkejä aiheeseen liittyen olen jo kahlannut, olevinaan ainakin kovin hyödyllistä sekin. Ja hyvä niin.

Ja kun olen välillä ollut pitkästä aikaa jopa ylenpalttista (tosin kovin hetkittäistä) tarmoa puhkuva, ja ideoinut vaikka mitä ja mailannut vaikka kelle, niin mikä siinä on, ettei jengi vastaa niihin viesteihin yhtä innolla, häh? Eli onko ne mun muokkaamat historiikkijutut mistään kotoisin vai nou? Entä kiinnostaako opiskelijakuntia liikuntatapahtuma-alennukset? Ja missä kalenterissa niitä tapahtumia saadaan mainostaa, mitä? Kertokaa, kerpele. Huomenna maakunta-arkisto saa ainakin valottaa tilannetta paljastamalla kuva-aarteitaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa :)! Iloa ja Onnea vuodelle 2008! Täällä pohjoisessa satanut vettä jo kolme päivää ja liukkaus sen mukainen...

Minna Uu kirjoitti...

Heippa! Täällä ei jäätäkään ole kummemmin näkynyt. Ehkä kahtena päivänä jossain välissä, siinä sen yhden lumisen päivän jälkeen. Ja onnea sinne odotuksen loppuvaiheisiin. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia! Onnea tarvitaan :) Vielä kolmisen viikkoa H-hetkeen tai voi se tulla jo aikaisemminkin tai sitten päättääkin olla "turvassa" mahdollisimman pitkään ;)Ollaan yhteydessä!