sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Melko voittajafiilis

Ensinnäkin: luin tänään oikeasti yhden graduun liittyvän artikkelin. Kokonaan. Wuhuu! Ja tein siitä muistiinpanot, no copypastella, mutta kuitenkin.

Toiseksi: vätväämisen päätteeksi lähdin räntäsateen tauottua - voi taivas tätä keliä - pimeään juoksemaan ja tein lopulta hyvän treenin Kuuvuoren rapuissa, ylös asti juosten. Noita settejä olisi ehkä mennyt enemmänkin, mutta tein sinne sekaan Aavo Pikkuus - tyylisiä VK-harjoitteita (vauhtikestävyys-). Ensin jännehyppyjä ja suoraan sen jälkeen 20-30 m spurtti täysillä. (Tai mistä minä tiedän, en ottanut metrimitaa mukaan;)). Ja mun kimmoisuusominaisuuksilla ne jännehypyt on tappoa, aina. Ainakin jalkojeni hermotuksen mielestä. Varmasti huomaa huomenna jotain tehneensä. Vielä yksi havainto lisää: kun pistin täysillä hanaa siihen rappujen jälkeiseen ylämäkeen, henki alkoi vinkua hiukan, mutta keskittymällä uloshengitystekniikkaan sain korjattua tilanteen. Ja se iloinen juttu: vinkuhetkellä syke oli yli 190. Ei siis mitään 165 tai muuta. Plussaa, hykerryttävän mukavaa. Tämän ansiosta voinen siis uittaa koipiani yhä enenevässä määrin maitohapon suossa. Take that you puskurointimekanismi.

Musiikki jeesaa nykyisin jopa tuollaisissa keskittymistä vaativissa harjoitteissa. Ennen se on vaan häirinnyt, mutta ehkä juju on siinä, että keskitynkin musiikkiin ja sen rytmiin enkä siihen, paljonko keskivartalostani roikkuvat raajat yhtäkkiä painavatkaan. Pitää vaan olla oikeanlaisia kipaleita mukana. Bueno, i alla fall. Ja kun mättää ämppärisoittimen piukkaan randomissa eri artistien biisejä, on hyvä pore melkein taattu. Kun vielä jostain saisi tollasen Rocky Balboa - minä vastaan luonnonvoimat- tyylisen treenin kruunuksi sen Rockyn tunnusbiisin jostain. Anyone?

Tuon päälle vielä sauna ja itseleivottua piirakka/pannupizzaa. Tjsp. Eiköhän tästä vielä hyvä tule. Pikku hiljaa.

Ei kommentteja: