lauantai 8. maaliskuuta 2008

kaikenlaista

Viime päivinä olen saanut syödä itsetehtyä leipää useampaan kertaan. Nyt jouduin samaan puuhan itse ja bloggaaminen sujuu taikinan kohotessa. Tähdellistä.

Viime päivät ovat sujuneet varsin tiiviisti eri hommissa: koulussa, työjutuissa ja historiikissa noin pääosin. Miksi oi miksi myös Tylkkärin skannerikone on niin vanha ja raihnainen? Peppu puutuu kuvien kanssa puuhatessa. No puutuu se muutenkin, sain toisen piikin kankkuuni. Sai istua viini-iltaa taas tyynyn kanssa, ihan kuin sitseilläkin. Vallan mukavia tapahtumia molemmat kumminkin. On se vaan kivaa, että on niin hauskoja tyyppejä, joiden kanssa voi pyöriä.

Tänään ajoin taas testilenkin ja nyt yritän päätellä, että mistään kipualueelta ei satu. Se ei vaan ole ihan niin. Huomenna testaan uudestaan ja vasta sitten teen johtopäätöksiä aiheesta. Piikistä kun on vaan kolme päivää. Leirin puolesta tässä joka tapauksessa jännittää.

Sitä ennen pitäisi hoitaa yksi jos toinenkin asia, joten huh hah hei vaan. Menen vaivaamaan taikinaa. Ja nukkumaan, sitäkään ei tunnu ehtivän ihan riittävästi.

Ei kommentteja: